Razlika između izmjena na stranici "02 april"

Izvor: Sandžakpedija
Idi na navigaciju Idi na pretragu
Red 1: Red 1:
[[1981]] - Predsjedništvo SFRJ proglasilo vanredno stanje na [[Kosovo|Kosovu]] zbog demonstracija albanskih studenata, koje su počele 11. marta pod parolom "Kosovo - republika".
+
* [[1981]] - Predsjedništvo SFRJ proglasilo vanredno stanje na [[Kosovo|Kosovu]] zbog demonstracija albanskih studenata, koje su počele 11. marta pod parolom "Kosovo - republika".
 
+
* [[2001]] - Bivši predsjednik Srbije i SR Jugoslavije i optuženi ratni zločinac [[Slobodan Milošević]] priznao da je SR Jugoslavija davala pomoć u oružju i municiji Srbima u BiH i u Hrvatskoj za vrijeme rata.
[[2001]] - Bivši predsjednik Srbije i SR Jugoslavije i optuženi ratni zločinac [[Slobodan Milošević]] priznao da je SR Jugoslavija davala pomoć u oružju i municiji Srbima u BiH i u Hrvatskoj za vrijeme rata.
 

Verzija na dan 2 april 2020 u 10:08

  • 1981 - Predsjedništvo SFRJ proglasilo vanredno stanje na Kosovu zbog demonstracija albanskih studenata, koje su počele 11. marta pod parolom "Kosovo - republika".
  • 2001 - Bivši predsjednik Srbije i SR Jugoslavije i optuženi ratni zločinac Slobodan Milošević priznao da je SR Jugoslavija davala pomoć u oružju i municiji Srbima u BiH i u Hrvatskoj za vrijeme rata.