Izmjene

Idi na navigaciju Idi na pretragu
nema sažetka izmjene
Red 1: Red 1: −
Sandžakpedia je u obavezi da poštuje anonimnost i privatnost svojih korisnika. Sandžakpedia prikuplja određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala, poput e-mail adrese, ime i prezime, podatke o računaru i internet provajderu.  
+
'''Sandžakpedia''' je u obavezi da poštuje anonimnost i privatnost svojih korisnika. '''Sandžakpedia''' prikuplja određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala, poput e-mail adrese, ime i prezime, podatke o računaru i internet provajderu.  
   −
Sandžakpedia se obavezuje da će čuvati privatnost, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.
+
'''Sandžakpedia''' se obavezuje da će čuvati privatnost, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.
Sandžakpedia zadržava pravo da bez najave promijeni ili modifikuje pravila i uslove korišćenja portala.
     −
Sandžakpedia će o promjenama i dopunama pravila portala korisnike informisati objavljivanjem na portalu ili putem e-maila.
+
'''Sandžakpedia''' zadržava pravo da bez najave promijeni ili modifikuje pravila i uslove korišćenja portala.
 +
 
 +
'''Sandžakpedia''' će o promjenama i dopunama pravila portala korisnike informisati objavljivanjem na portalu ili putem e-maila.

Navigacija