Kategorije za praćenje

Idi na navigaciju Idi na pretragu

Ova stranica prikazuje kategorije za praćenje koje softver MediaWiki automatski popunjava. Njihovi nazivi mogu se promijeniti izmjenom odgovarajućih sistemskih poruka u imenskom prostoru MediaWiki.

Praćenje kategorije Ime poruke Kriterij uključenja kategorije
Indeksirane straniceindex-categoryStranica ima u sebi __INDEX__ (te se nalazi u imenskom prostoru gdje je ta oznaka dozvoljena) pa je, samim tim, roboti indeksiraju.
Neindeksirane stranicenoindex-categoryRoboti ne indeksiraju stranicu jer u sebi ima magičnu riječ __NOINDEX__, te je u imenskom prostoru u kome ta oznaka nije dozvoljena.
Stranice sa istim argumentima kod poziva šablonaduplicate-args-categoryStranica sadrži pozive šablona koji koriste argumente dvojnike, kao što su {{foo|bar=1|bar=2}} ili {{foo|bar|1=baz}}.
Stranice sa previše poziva parserskih funkcijaexpensive-parserfunction-categoryStranica koristi previše ekspenzivnih parserskih funkcija (poput #ifexist). Pogledajte Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Stranice koje sadrže nedostajuće argumente u šablonupost-expand-template-argument-categoryVeličina stranice prelazi $wgMaxArticleSize nakon proširenja defincije šablona (nešto što je u trima vitičastim zagradama, poput {{{Foo}}}).
Stranice gdje su uključeni šabloni prevelikipost-expand-template-inclusion-categoryVeličina stranice prelazi $wgMaxArticleSize nakon proširenja svih šablona, te zbog toga neki šabloni nisu prošireni.
Skrivene kategorijehidden-category-categoryKategorija u sebi sadrži __HIDDENCAT__ te se samim tim ne prikazuju u odjeljku za kategoriju na stranicama.
Stranice sa neispravnim linkovima do datotekabroken-file-categoryStranica sadrži pokvareni link ka datoteci (link koji se nadovezuje na nepostojeću datoteku).
Stranice sa prekoračenim brojem čvorovanode-count-exceeded-categoryStranica je prešla najviši broj čvorova.
Stranice koje su prekoračile dubinu proširenjaexpansion-depth-exceeded-categoryStranica je prešla najveću dubinu proširenja.
Stranice sa zanemarenim naslovima za prikazrestricted-displaytitle-ignoredStranica sadrži {{DISPLAYTITLE}} koji je zanemaren zato što ne odgovara stvarnom naslovu stranice.
Pages with template loopstemplate-loop-categoryThe page contains a template loop, ie. a template which calls itself recursively.
Stranice s kartamakartographer-tracking-categoryThe page includes a map
Stranice s pokvarenim kartamakartographer-broken-categoryThe page includes an invalid map usage
Stranice s greškama u referencamacite-tracking-category-cite-errorPages in this category have errors in the usage of references tags.
Pages with RSS feedsrss-tracking-categoryThe page has an RSS feed.